Hope Challenge Oslo - 2017

  • hobbysyklisten
  • 03. August 2017
Ingressbilde

Hope Challenge Oslo - 2017 er et Everesting-event! Opptil 70 ryttere skal sykle opp og ned Grefsenkollen i Oslo til de har nådd 8.848 høydemeter.

Det betyr at hver rytter skal sykle opp og ned bakken 73 ganger. Traseen har en stigning på 6,7% og 122 høydemeter. Ryttere disponerer tid, krefter, matinntak, fart og smerte selv. I følge folkene i http://www.everesting.cc er det høyeste antall som har gjennomført Everesting samtidig 24 stykker.

For meg personlig blir det en stor test! Jeg har aldri vært med på noe lignende, og jeg vet ikke hvordan dette ender. Det jeg vet er at jeg skal gi det jeg har å gi, også får vi ta antall høydemeter deretter! Noe som er helt sikkert, er at jeg gleder meg!

Jeg skal prøve å gi regelmesside oppdateringer via live stream på Facebook siden!

Bli med og støtte mitt forsøk på å bestige høyden av Mount Everst, 8848 høydemeter, og la oss sammen gi håp til flere som Tomas!

Innsamling på Hopechallenge.no!

DEL GJERNE DENNE SÅ FLERE KAN HJELPE MEG Å NÅ MÅLET MITT! 

8e7ba59825575938099267c4ccc63254-image

 

5 Siste sykkelruter

Twitter innlegg

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close