Nytt cateringkonsept gjør det enklere å sammenlikne priser

  • hobbysyklisten
  • 10. Juli 2017
Ingressbilde

Cateringmarkedet har lenge stått på stedet hvil når det kommer til digital innovasjon. Fremdeles må kunder lete gjennom Google, sammenlikne én og én catering og prøve å finne de beste rettene til den gunstigste prisen på egenhånd. Dette endrer seg nå med Cateringo.

”Vi så et stort behov for å spare både tid og penger i dette markedet. Det finnes en rekke aktører som hjelper deg med å sammenlikne priser på mat til under 10 personer, men ingen som kan bistå når du skal bestille mat til større grupper”.

 

Derfor begynte gründer Thomas Næss Thoresen å designe en cateringplattform under sin jobb som digital marketing specialist i Visma. Med bakgrunn fra kokkestudier på Etterstad videregående skole og bred digital kompetanse har han nå bygget en fullverdig cateringplattform, hvor man kan bla gjennom menyer til over 15 nøye utvalgte partnercateringer.

 

Kvalitet i fokus

Sniffekokk

”Det er viktig at man føler seg trygg på at man bestiller fra kvalitetsleverandører. Derfor har vi gjort jobben med å kvalitetssikre partnercateringene, slik at både bedrifts- og privatkunder kan bestille enkelt og trygt gjennom Cateringo.”

 

Hittil har Cateringo formidlet levering til en rekke arrangementer fra 10-150 personer, bryllup, koldtbord, dåp og andre samlinger. Planen videre er å gjøre løsningen enda enklere for bedrifter som bestiller overtidsmat, møtemat og lunsj. ”Det er veldig artig å få lov til å bistå folk med minneverdige og viktige arrangementer. Vi gleder oss samtidig enormt til også å kunne servere flere bedrifter nydelig cateringmat i tiden fremover”, forteller Næss Thoresen.

 

Store planer for Norge


Per i dag er nedslagsområde Østlandet, med hovedtyngde i Oslo og Akershus, men det er planer om å utvide slik at man kan bestille catering fra hele Norge gjennom Cateringo. Mye av jobben går ut på å finne de rette partnercateringene, og å sikre at de leverer kvalitetsmat. ”For å kunne etterleve vår ”fornøyde kunder”-garanti er vi nødt til å sikre at vi kun har dyktige samarbeidspartnere. Kvalitet tar tid”, insisterer han.

Cateringo-logo

Foruten å bla gjennom menyer direkte på siden kan man få skreddersydde menyer dersom man har spesielle ønsker, for eksempel til større konferanser og bryllup. Uansett om du skal ha tapas, selskapsmat, koldtbord eller fingermat finner du en rekke flotte alternativer på Cateringo.no.

#reklame #mat #catering #middag #tapas #bryllup #samarbeid

 

5 Siste sykkelruter

Twitter innlegg

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close