Under en måned til avreise! Mallorca Tour 2016!

  • hobbysyklisten
  • 27. Februar 2016
Ingressbilde

Da er det under en måned til avreise!

Perfekt sted å starte sykkelsesongen, planlegging og forberedelser er allerede i gang! Dette er 3. året jeg skal på en slik tur. Det som er litt spesielt i år, er at jeg mest sannsynlig ikke setter meg på sykkelsetet før vi er det nede, i og med at vi reiser så tidlig i starten av sesongen.

Min første sykkeltur etter ulykken blir på Mallorca. Jeg har frem til nå tatt det litt rolig med trening grunnet problemer med vondt i hodet. Dette har heldigvis gitt seg, og jeg trener nå opp til 7 ganger i uken. Mest spinning. Jobber som spinning instruktør så det blir opp til flere planlagte økter i uka så jeg føler at jeg er forberedt sånn sett. Jeg vet også at jeg drar nedover med mange gode venner, noe som også gjøre at jeg stresser mindre med tanke på dette med at det er en stund siden jeg syklet sist.

Det er også noen fra treningssenteret jeg jobber på som også blir med nedover, og det blir veldig hyggelig!

Dette er en herlig øy, og på sykkelsetet får du se alt øya har å by på!

Nå gjelder det å få med seg det som trengs og få tak i det som står på pakkelista for årets tur!

I og med at det er under en måned til avreise er det desverre ikke mulig å melde seg på årets tur, men det kommer nok en tur neste år også! Så om du har luft til å bli kjent med flere sykkelglade mennesker i alle aldre og treningsbakgrunn kan du følge med på bloggen og jeg vil holde dere oppdatert!

 

5 Siste sykkelruter

Twitter innlegg

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close